Max Keizer opfordrer Jack Dorsey til Bitcoin, siger amerikanske administrerende direktører ‘får ikke’ det

  • Bitcoin-tyr Max Keizer kaldte Twitter og Square, Inc. CEO Jack Dorsey for hans engagement i kryptokurrency.
  • Dorsey sagde, at det nuværende finansielle system er “ekskluderende” og en negativ indvirkning på samfundet.

Den populære kryptokommentator og BTC-tyr Max Keizer opfordrede Twitter og Square, Inc. CEO Jack Dorsey for hans engagement i bitcoin, mens han sagde, at amerikanske administrerende direktører “ikke får det store billede.”

I et tweet, der blev offentliggjort den 30. september, kaldte Max Keizer Dorsey’s forpligtelse over for bitcoin “smukke ord”, men stillede spørgsmålstegn ved, om administrerende direktør havde samme niveau af engagement som andre tal i branchen.

Keizer pegede på Michael Saylor, grundlægger af MicroStrategy, og hans virksomheds betydelige investering i bitcoin som en mere eksemplarisk figur for branchen

Keizer hævdede også, at amerikanske administrerende direktører manglede det “store billede” på bitcoin og dets værdi i lande som Nigeria, der i øjeblikket gennemgår massiv krypto-adoption.

Keisers kommentarer kom som svar på et tweet fra Dorsey, der kaldte Bitcoin Era “direkte aktivisme” mod det nuværende finansielle system. Dorsey, der grundlagde betalingsplatformen Square, kaldte det finansielle system “ekskluderende” og sagde, at det negativt påvirkede meget af vores samfund.

Keizer, der er vært for Keizer-rapporten, har været en lang tid bitcoin-tyr og kryptosupporter. Tidligere på måneden forudsagde han, at bitcoin i sidste ende ville opnå en bred vedtagelse af centralbanker i lyset af global fiat-fiasko.