Kuinka institutionaalinen sijoitus toi Bitcoinin nykyiseen paikkaan Novogratzin mukaan

  • Michael Novogratz uskoo, että valtava institutionaalisten investointien tulo kuluneen vuoden aikana on auttanut ajamaan Bitcoinin sinne, missä se tällä hetkellä on yli 30 000 dollaria kirjoitushetkellä.
    Äskettäin toimitusjohtaja osallistui haastatteluun BBC: n maailmanuutisten kanssa ja sanoi, että hallitukset ympäri maailmaa painavat rahaa ja “alentavat Fiat-valuuttaa”.
  • Michael Novogratz, pääjohtaja ja galaxy digital -yrityksen perustaja, uskoo, että valtava institutionaalisten investointien tulo kuluneen vuoden aikana on auttanut ajamaan Bitcoinin sinne, missä se tällä hetkellä on yli 30 000 dollaria kirjoitushetkellä.

Äskettäin toimitusjohtaja osallistui haastatteluun BBC: n maailmanuutisten kanssa ja sanoi, että hallitukset ympäri maailmaa painavat rahaa ja “alentavat Fiat-valuuttaa”. Tämän seurauksena tämä laukaisi bitcoinin jatkuvan nousutoiminnan, mutta institutionaalisilla sijoittajilla voi olla suuri vaikutus johtavaan kolikoon. Hän jatkoi, että massiiviset yritykset ovat lämmenneet ajatukseen bitcoinista viime vuosien aikana, ja tämän seurauksena tämä on mahdollisesti vaikuttanut saatavilla olevien rahakkeiden tarjontaan.

“Nyt näemme PayPalin kaltaisia ​​paikkoja – 340 miljoonalla asiakkaalla – palvelemassa Bitcoinia ja myymällä Bitcoinia [yhdessä] suurten vakuutusyhtiöiden kanssa Yhdysvalloissa. Toimielinten muuttuessa tarjontaa ei juuri ole paljon … Siellä on paljon yli 21 miljoonaa miljonääriä. “

Samalla näkemyksellä Raoul Pal sanoi uskovansa, että bitcoinilla voisi olla mahdollista nousta 400 000 dollarista jopa miljoonaan dollariin. Jos suuntaukset jatkuvat, se voi tapahtua vuoden 2021 loppuun mennessä.

Mielenkiintoista on, että Galaxy Digital -yrityksen perustaja muutti mielipiteensä siitä, kuinka monen prosenttiosuuden salkun sijoittajista tulisi jakaa johtavaan kryptovaluuttaan. Ennen viime vuoden marraskuussa toimitusjohtaja sanoi, että harrastajien tulisi sijoittaa jopa 3% bitcoiniin ja pitää sitä viisi vuotta. Mutta vasta viime kuussa toimitusjohtaja sanoi, että uusien sijoittajien tulisi laittaa 5% bitcoiniin, koska omaisuus ei hänen mielestään palaa nollaan.

Jotkut massiiviset instituutiot ovat olleet vahvasti mukana salaustilassa vuoden 2020 aikana. MicroStrategy on yksi tällainen yritys, joka ilmoitti, ettei se ollut ostanut digitaalista omaisuutta 425 miljoonan dollarin arvosta ja lisäsi myöhemmin 650 miljoonan dollarin arvosta Bitcoinia omistuksiinsa. On turvallista sanoa, että 2020 oli institutionaalisten investointien vuosi, kun se tuli bitcoin-teollisuuteen.