Bitcoin-prisen treffer ATH på $ 29629

Bitcoin-prisen når heltid på $ 29629

Krypto eiendelen har over 500 milliarder dollar i markedsverdi

Snakk om å starte året på samme måte som du vil at det skal ende, Bitcoin satte bare sin beste fot frem etter at prisen nådde en heltidshøyde på $ 29 629, som bare er noen få hundre dollar unna $ 30 000.

Relaterte innlegg
Prediksjon av Bitcoin: BTC kan stige til $ 50000, analytiker
Bitcoin-markedsverdi krysser 500 milliarder dollar
Prediksjon av Bitcoin: BTC-pris svinger på $ 29000
Hvorfor India ønsker å skattlegge Bitcoin

I fjor ble Bitcoin-prisen nesten firedoblet etter at den hadde solgt for mindre enn $ 6000 i mars i fjor. Siden den gang, spesielt i løpet av desember, har verdien av mynten satt stor pris på siden den fortsatte å slå sin egen rekord.

For å sette dette i perspektiv, økte myntprisen med over 300% bare i 2020.

En av grunnene som tilskrives denne massive prisstigningen på den digitale eiendelen, er rollen institusjonelle investorer spilte i en bredere og bredere aksept av BTC som et levedyktig investeringsmiddel og også en gyldig butikk av formue.

I 2020 led økonomien på grunn av pandemien som grunnla nesten alle menneskelige aktiviteter. For å dempe den økonomiske effekten av viruset, bestemte noen regjeringer som den USA å pumpe en stimulansepakke inn i økonomien som er det samme som å skrive ut mer penger. Dette førte til frykt blant økonomiske analytikere som trodde dette ville føre til massiv devaluering.

Så, som svar på dette, begynte institusjonelle investorer som Grayscale, Microstrategy, Square osv. Å kjøpe BTC som en formue og som et investeringsverktøy.

PayPal-inngang til kryptomarkedet spilte også en rolle. Inngangen til finansinstitusjonen åpnet kryptoindustrien for over 300 millioner aktive brukere som nå kan handle med kryptoaktiver som Bitcoin også.

Markedsverdi for Bitcoin gjør det til et av de største selskapene i verden

For tiden er Bitcoin markedsverdi over 500 milliarder dollar, og plasserer den over store finansinstitusjoner som Visa og MasterCard.

Med den nåværende hastigheten kan mynten også være i stand til å overvinne andre store institusjoner som Alibaba, Tencent, Berkshire Hathaway osv. På rangeringen.